当前位置 :
ThedecisiontoenterF1andcompeteatthehighestlevelofmotorsportwasanintendedmovebyToyota,theworld'sthirdlargestautomanufacturer,tofurtherchallengeitsowncapabilities.Bygoinghead-to-headwiththeindustry'stopperformers
1人问答
八字精批流年运程八字合婚八字起名
问题描述:

The decision to enter F1and compete at the highest level of motorsport was an intended move by Toyota,the world's third largest auto manufacturer,to further challenge its own capabilities.By going head-to-head with the industry's top performers on the world's premier racing stage,the Japanese giant was setting itself a huge task.A sport with an enormous international following,the risks of entering the F1arena are high-but there are rich rewards for those who succeed.Besides being a showcase for state-of-the-art technology,the intense competition in this most demanding of racing disciplines leaves no room for self-satisfaction.More importantly,it fosters(培养)the kind of forward-thinking team spirit that Toyota is seeking.

While F1benefited greatly from the added prestige of having such a distinguished newcomer among its competitors,the demands placed on Panasonic Toyota Racing last year revealed the shortcomings of not having enough experience as a team.Mistakes were made and valuable lessons were learned,among which was the fundamental truth:"To stand still in F1is to go backwards."

With the past in mind,preparations for the 2003season included sweeping changes on both the technical and personnel(人事的)sides.The management at Toyota Motorsport GmbH was restructured,with John Howett moving from Toyota Motor Marketing Europe to become President,thus enabling the company founder,Ove Andersson,more time to concentrate on the operation of the race team at the track.Andersson's value as an inspirational leader was one of the team's biggest assets(财富)in 2002.

68.What does the underlined sentence in Paragraph 2mean?___

A.To go backwards,Toyota has to stand still.

B.If Toyota doesn't make improvements,they will fall behind.

C.Keeping calm will help go forward.

D.In order to keep up with other teams,Toyota has to stand still.

69.We can learn from the passage that___.

A.Toyota entered

李亚栋回答:
  BDB   68 B 猜测词义题. 根据文章第二段Mistakesweremadeandvaluablelessonswerelearned,amongwhichwasthefundamentaltruth:"TostandstillinF1istogobackwards."可知站着不动就是落后,故选B.   69 D 细节题.根据文章最后一段Withthepastinmind,preparationsforthe2003seasonincludedsweepingchangesonboththetechnicalandpersonnel(人事的)sides.可知丰田公司为2003年的F1塞车比赛做了很好的准备,故选D.   70 B 细节题.根据文章最后一段Andersson'svalueasaninspirationalleaderwasoneoftheteam'sbiggestassets(财富)in2002.可知Andersson是2002年最有价值的财富,故选B.
八字精批 八字合婚 八字起名 八字财运 2024运势 测终身运 姓名详批 结婚吉日
已出生未出生
最新更新
PC端 | 移动端 | mip端
字典翻译(zidianfy.com)汇总了汉语字典,新华字典,成语字典,组词,词语,在线查字典,中文字典,英汉字典,在线字典,康熙字典等等,是学生查询学习资料的好帮手,是老师教学的好助手。
声明:本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。
电话:  邮箱:
Copyright©2009-2021 字典翻译 zidianfy.com 版权所有 闽ICP备2022014709号-7
lyric 頭條新聞
复制重新加载
原创不易,您的支持将成为鼓励我的动力
《ThedecisiontoenterF1andcompeteatthehighestlevelofmotorsportwasanintendedmovebyToyota,theworld'sthirdlargestautomanufacturer,tofurtherchallengeitsowncapabilities.Bygoinghead-to-headwiththeindustry'stopperformers|小学英语问答-字典翻译问答网》
1、付费复制方式
支付宝付费后即可复制当前文章
限时特价:5.99元
原价:20元
打开支付页
2、微信付费复制方式
微信扫码付费后即可复制当前文章
限时特价:5.99元
原价:20元