当前位置 :
【Whenmyson,Justin,was4,hefoundacaterpillar(毛毛虫)andputitinajar.Eachdayhefeditfreshgrassandleaves.Inafewweeks,thecaterpillarwasfatandreadytosleep.Onemorningwediscoveredthecaterpillarwrappedin】
1人问答
八字精批流年运程八字合婚八字起名
问题描述:

When my son,Justin,was 4,he found a caterpillar (毛毛虫) and put it in a jar.Each day he fed it fresh grass and leaves.In a few weeks,the caterpillar was fat and ready to sleep.One morning we discovered the caterpillar wrapped in a cocoon (茧).

He led me to his room.The cocoon had become clear and we could see wings (翅膀) inside.A few days later,a beautiful black moth broke free from its cocoon and began to lay eggs on the grass.Justin was excited.He knew a moth (蛾子) or butterfly was about to be born.

He took it outside,opened the jar,and the little moth flew out.It circled the yard twice,came back,and landed on Justin's arm.Justin picked it up,threw it in the air,and it came back.He tried over and over to set it free,but each time it would return to his arm.After a few return flights to his arm,the moth finally flew off into the tall grass.The next day,Justin set the moth free.

I believe the moth,like a person,was afraid to leave what it was comfortable with.It wanted to stay with something familiar,and was scared to move on and experience new things.

I was once that little moth.I was once scared to move.But if I hadn't moved,I wouldn't have been able to watch my wonderful son experience the cycle of life.

根据短文内容,从A、B、C、D四个选项中选择最恰当的答案.

61.What did Justin find and put in a jar?___

A.A moth. B.A butterfly. C.A caterpillar. D.A cocoon.

62.Which of the following is the correct order of the events?___

a.The moth came out from its cocoon.

b.The moth flew off into the tall grass.

c.Justin opened the jar and let the moth fly away.

d.The moth returned to Justin.

e.The caterpillar was wrapped in a cocoon.

A.ecbad B.eacdb C.decba D.deacb

63.Why did the moth come back to Justin again and again?___

A.Because it was afraid to leave a familiar place.

B.Because it was too tired to move on.

C.Because it couldn't find t

孙鲁毅回答:
  这篇短文主要讲述了一个小男孩将一只毛毛虫喂养成蝴蝶之后,小男孩想要将它放飞,但是每次蝴蝶都会自己回来.因此,作者感悟到人类和动物一样,都不愿意离开妈妈温暖舒适的怀抱.但是,如果我们不改变环境就不会见到新鲜的事物.   61.答案C细节理解题由文中 When my son,Justin,was 4,he found a caterpillar (毛毛虫) and put it in a jar 可知 当我的儿子贾斯丁4岁的时候,他发现了一个毛毛虫并把它放在一个罐子里,故选C   62.答案B排序题由文中依次顺序1.One morning we discovered the caterpillar wrapped in a cocoon (茧)2.a beautiful black moth broke free from its cocoon and began to lay eggs on the grass 3.He took it outside,opened the jar,and the little moth flew out 4.He tried over and over to set it free,but each time it would return to his arm 5.After a few return flights to his arm,the moth finally flew off into the tall grass,故选B   63.答案A细节理解题由文中 I believe the moth,like a person,was afraid to leave what it was comfortable with 可知 我相信,蛾子像人一样害怕离开舒服的地方,故选A   64.答案C理解判断题由文中 After afew return flights to his arm,the moth finally flew off into the tall grass.The next day,Justin set the moth free 可知 几次之后,蛾子终于飞到了一支高草上.第二天,贾斯汀给蛾子自由,本文只说贾斯丁要给蛾子自由,没有说是因为家里小,故选C   65.答案D文章理解题由文中 It wanted to stay with something familiar,and was scared to move on and experience new things.I was once that little moth.I was once scared to move.But if I hadn't moved,I wouldn't have been able to watch my wonderful son experience the cycle of life 可知 它想呆在熟悉的地方,害怕离开和体验新事物. 我曾经是一只小蛾,我一度害怕离开,但如果我没有离开,我就不可能看到我的好儿子体验生命的循环,本文主要通过蛾子破茧的故事鼓励人要接受新鲜事物,故选D
八字精批 八字合婚 八字起名 八字财运 2024运势 测终身运 姓名详批 结婚吉日
已出生未出生
最新更新
优秀英语推荐
热门英语
PC端 | 移动端 | mip端
字典翻译(zidianfy.com)汇总了汉语字典,新华字典,成语字典,组词,词语,在线查字典,中文字典,英汉字典,在线字典,康熙字典等等,是学生查询学习资料的好帮手,是老师教学的好助手。
声明:本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。
电话:  邮箱:
Copyright©2009-2021 字典翻译 zidianfy.com 版权所有 闽ICP备2022014709号-7
lyric 頭條新聞
复制重新加载
原创不易,您的支持将成为鼓励我的动力
《【Whenmyson,Justin,was4,hefoundacaterpillar(毛毛虫)andputitinajar.Eachdayhefeditfreshgrassandleaves.Inafewweeks,thecaterpillarwasfatandreadytosleep.Onemorningwediscoveredthecaterpillarwrappedin】|小学英语问答-字典翻译问答网》
1、付费复制方式
支付宝付费后即可复制当前文章
限时特价:5.99元
原价:20元
打开支付页
2、微信付费复制方式
微信扫码付费后即可复制当前文章
限时特价:5.99元
原价:20元